VI ŽE VESTE, DA OTROCI POTREBUJEJO VEČ LJUBEZNI IN MANJ RAZVAJENOSTI.

V humanitarnem skladišču Rdečega križa Piran, na Liminjanski 117 v Luciji, je na razpolago večja količina rabljenih otroških oblačil. Oblačila so dobro ohranjena. Vabimo vse mlade in manj mlade starše, 

da nas obiščejo ob četrtkih med 16. in 18. uro in tako najdejo nekaj uporabnega za svoje malčke. Prav tako lahko, starši, če to želijo, prinesejo oblačila malčkov, ki so jih ti že prerasli, domov pa odnesejo več izbranih oblačil večje velikosti. Delno gre za začetno delovanje izmenjevalnice, ki podpira koncept ponovne reciklaže in s tem varovanja narave – t .i. ekologije. V teh, za marsikoga trdih gospodarskih časih, pa ne gre prezreti dobrodošlega varčevalnega vidika, ki bo v pomoč marsikateri družini, ki bolj ali manj težko sestavi prvi in zadnji dan v mesecu. Obenem iz naše humanitarne organizacije sporočamo, da nam za potrebe socialno ogroženih posameznikov in družin, primanjkuje moških oblačil. Vseh vrst in velikost ( hlače, puloverji, perilo nogavice, obutev, ipd.). Zahvaljujemo se za vsa snažna in kakovostna oblačila (in obutev), ki bi jo bil v taki obliki vesel sleherni izmed nas.                                                                                          

Lepo vabljeni v humanitarno skladišče Rdečega križa -  vsi, drage občanke in občani! Ker je to humano, vzgojno, ekonomično in ekološko !

RKS – Območno združenje Piran

Župančičeva 14

6330 Piran

T.: 05 6712 640

F.:05 6712 641

 

e-naslov: piran.ozrk@ozrks.si; www.piran.ozrk.si